perlu ke pergi ke hospital?

Saya sudah 39week Semlm dlm pkul 12mlm perut sakit rasa nak buang air besar, buang air besar smuaa tetap juga rasa sakit Sampailah pagi pkul 4pagi kluar lendir dan bila bangun ada air yg mngalir sedikit Pukul 6 pagi start rasa sakit sekjp sekjap begitu.. Dlm 5minit 5minit Nak bgun shja kluar lndir kuning Sampai lah pukul 11 tgahri ni masih sakit skjp skjp begini.. Sy nak tnya adakah saya sudah nak bersalin? Perlu ke pergi hospital terus

13 Balas

Sis rasa sakit tu,sakit yg macam mana ya? Saya pun tengah tunggu hari ni tapi tak tahu nak bezakan sakit tu sbb ni anak 1st.

Saya dulu anak first dh kelua lendir coklat tu, teros pergi hospital. Tahu2 kena admit je sbb dh bukak 2cm.

Kalo da selang 5mnt 2. .mmg tnda la 2. Tros ke hosp. .moga dipermudahkn sgla urusan mommy n bby..😘

Mcm sama situasi sy je... huhu smpai hsptl dah buka 3cm🤭 cpt² g hsptl sis

tanda² da tu sis.. pigi la spital , moga d prmudahkn

Tu tnda2 dah tu sist..better sist refer trus hsptal

Dlm masa 24jam ni mesti bersalin pnye la . 🐣

Semoga dipermudahkan..nak dekat dh tu😊

Moga dimudahkan urusan! 😘

Tu tanda2 nk bersalin..