First baby

Hari ni ckup 19 mggu first time scan detail.Alhamdulillah smua ok.jantina pun dh bole tgk.dktor ckp bt smntara ni mcm prmpuan.hehe...trima ksih doktr klinik Maizatul sgt peramah dan baik hati.

2 Balas

Hai sis, detail scan klinik swasta ke? Klinik kerajaan boleh detail scan tak?

3y ago

yup btol.kt swasta je.krjaan dia cek biasa2 je..sy tiap2 buln akn scan detail scan kt swasta.risau ad first kn.tp sy chekup kt krjaan.