Opk positive

Nk tnya opk ni mmg dh positive ke klau ikutkan kalendar esok ovulation days ..#bantujawab #journeypregnancy Opk fes jam 9 pg Opk second jam 3 ptg Opk last jam 9 mlm

Opk positive
4 Balas

boleh bd dah tu, lepas tu rest 2 hari.. kalo opk masih peak mcm nie.. bd lg lepas tu rest .. jangan kerap sgt bd semasa ikhtiar hamil.. semoga rezeki buat sis dn suami ya..

1mo ago

Amin tq ye 😍

Opk + kena berusaha lebih la ye. Di doakan semoga menjadi, InsyaAllah.

1mo ago

Amin tq 🙏🏼

alhamdulillah..pstif 2..hehe..jga kndungan elok2 ye

1mo ago

Hehe opk ni ..doakan brjaya lh kalini

2nd dengan 3rd tu +ve. 1st -ve.

1mo ago

Hehe ok tq