Bacaan bsp

Hari ni buat bsp.. bacaan yg pagi selalu jdi msalah.. ade tips x mcm mne nk dpt bacaan pgi tu ok?

16 Balas

Stop mkan 10pm..esoknya check 8am, lepas check mnum susu low fat.. kul 10 check plak, makan benda ringan (roti sekeping cicah fibremeal)..kul 12 brenti makan.. kul 2 check, makan lunch nasi suku2 sparuh & air masak sahaja.. xyah makan dh, mnum air masak je, kalau lapar mkn epal sebiji..sampai lah kul 8pm check plak, makan nasi suku2 sparuh & air masak..kul 10 pm jgn mkn ape2 dh..sy buat cmni, bacaan sy 4 lebih je..