Bacaan bsp

Hari ni buat bsp.. bacaan yg pagi selalu jdi msalah.. ade tips x mcm mne nk dpt bacaan pgi tu ok?

16 Balas

pagi biasa dye nak bwh 5.3 kan.. sy biasa buat xlebih dr target tu la.. klu blh mkn sblm kul 10.. sis control diet ke ubt or insulin? mcm sy on insulin..mmg pagi turun gula sbb mlm sblm tido de cucuk insulin gk..mlm sblm kul 10 kne mkn..lw x jd tgh2 mlm lapo hehehe

2y ago

owhh. pagi tu sis tggi ea.. sis mkn kul bpe sblm mlm ke..lw blh jgn lebih kul 10 mlm..tp klu xblh jgk..xpela on ubt pon ok..lw ubt xok. trpkse insulin..