40 minggu

hari ni 40 minggu ,tp xde sakit² lg...doc dh bg tarikh..17hb serah diri..sape mcm sy??? baby xnk kuar lg???....dh bnyk bjln?,,tp baby sdp duk dlm perut lg?

3 Balas

Saya pernah sampai 40 minggu 2 hari... Kebetulan hari terakhir checkup, lepas tu doktor kata kena pergi hospital.. Satu simptom pun tiada langsung.. Lepas tu kena dibedah.. Kerana baby kurang oksigen

sy penah mse ank ke 2...lewat 8 ari...xrase sakit lgsung..bila g sptl doc seluk bry rasa sakit...doc bg mse 1 hari klu xbesalin gak kne opret..alhamdulillah..esok pagi nye sy besalin normal

hihi sy ptt jumaat ni 40mggu . tp baby kene induce 37mggu . pakse kuar . jdlah baby November pulak . puan bykkn doa n ckp dgn baby bila die gerak² . hehe

4y ago

hihi sy pun terkejut terpakse bersalin . sbb sy check up je kt hospital . doc tanya nk bersalin tak . sbb rumah sllu takde org . sy setuju je . takut smpai term, nnti susah sy nk ke hospital hehe . takpe puan, keep berckp pujuk gosok perut . sy pun sllu ckp dgn baby . utk lahir jumaat pg . induce mlm khms . keluar mmg jumaat pg tu .