Esok 40 weeks takde tanda

Salam semua, saya esok 40 weeks da, tp xde tanda pape lg, plan nk bersalin kerajaan kemarin check up Dr ckp akn bg date utk overdue. Saya kalau boleh taknak serah diri, ada apa2 tips tak utk bg baby kluar tnpa overdue?

5 Balas

sujud, jalan itik and banyakkan berjalan. saya buat macam tu dekat2 due. alhamdulillah selamat bersalin walaupun overdue 2hari. sis banyakkan jugak dengar ruqyah dan selawat cepatkan bukaan, macam saya nak tunggu 1 ke 2 cm tu lama, bila dengar doa2 tu 2cm ke 5cm tu dalam beberapa jam je. 5cm nak 10cm pon lagi cepat sampai doctor nurse terkejut bukaan saya cepat

sy due 31/07 hri ni da,tpi baby xnk kluar lg,tanda2 pn xda dr da bgi tarikh serah diri 6/8 hrp2 baby kluar sblm tarikh tu,semua tips2 da buat jgk

sis dah bersalin ke? macam saya baby keluar betul2 due die. alhamdulillah Allah permudahkan tak kene induce.

saya harini dh 40w 1d. rabu ni kena serah diri 🥲

kena banyak sujud baru ok...