39 weeks 6 days

Hari ni 39 weeks 6 days ..ini pregnant pertama kita..tapi blm ada lg tanda2 nk bersalin.. Kita takut klu terlebih due nti kena czer pl?

15 Balas

Samalah sy pun dah masuk 39 week tp xde tanda nk bersalin lg.. 😩😩

4y ago

pngalamN sy bsalin 10july,due 8july...tp kk suro serah dri...sbb risau bby bsr,scan kk 3.8kg...smpai hsptl bby scan pkr bby 3.2kg..msok hsptl 8july,induce 9july 5pg..pkol 9pg bukaan 1cm je..stlh btarung cbe besalin normal,tp xbole jgk..pkol 5.30 pg 10 july bsalin ceazer...