39 weeks 1 days

Siapa due date dia 19/4 tapi sampai skrg takde tanda2 nak bersalin lagi 😭 stress nyaa … #seconbaby

15 Balas

sy due 14/4 .. 11/4 sy pegi jalan2 bazar , masa jalan2 tu perut kerap mengeras .. 12/4 ptg smlm sy dtg hsptal utk check .. lepastu kena tahan wad sbb bukaan dh 1cm .. 12/4 juga keluar tanda darah .. malam nak tido dah start rasa tido dalam kesakitan contraction .. harini 13/4 mudah mudahan ada bukaan lagi 🤲🏻 ... sy sptutnya 13/4 kena serah diri sbb gdm ..

1y ago

Dh keluar ke sis

sama la saya due 21/4 masih x de tanda2 lagi....cuma skit bhagian bwh jer...tnda still x de lagi....semoga dipermudahkan urusan bkal2 ibu semua....cpt2 baby keluar....

sama la takde tanda2 lagi,usaha juga untuk brjalan jeee .. harap la mnggu ni kluar ,semoga kita dprmudahkan segala urusan brsalin .. second baby

sy due 20/4. masih juga tiada tanda2 nk bersalin. semoga dipermudahkan segala urusan kita semua nanti. aamiin

sma la sy pun due 19/4 blum ada tnda" lg. prut je selalu mgeras.. dua kali dtg hosp cek tp bukaan blum ada lg..🥲🥲

sy due date 11/04 skrng pon tak bersalin lagi sis 😅 . kadang terfikir ii bile la nk kuar baby ni , 🥵 anak sulung

Sis.. saya bersama dgn suami terus keluar darah.. pi pac dh buka 3cm.. kena kerap bersama suami.. memang mujarab..

saya due 18/4. takdee tanda jugak. semoga Allah permudhkan urusan kita n semoga baby keluar dengan cepat. aminnnn.

Sama sis due kita. Baby happy kat dalam.. kita yg risau overdue. Rasa nak cepat² je bersalin 😂

sy due 20/4 pun sama takde tanda² lagi mau bersalin.. risau jugak huhu tapi 19hb tu dah kena serah diri

1y ago

sy juga due 20/4,masih Blum ada tanda2 bersalin