contraction

hari ni 27/9/2020..Ya Allah...sakitnya contraction..bby first...tolong doakan sy moms. 😭😭😭

20 Balas

alhmdulillahhhh...sy dh slmt bersalin scra normal pd 27/9/2020...bby 3.13kg...contrction agak lama...masuk hspital pkul 12.30 pg..pkul 11mlm bru bersalin..😅. alhamdulillah..apa2 pon bersyukur..kandungan dh 39 mnggu 4 hari time tuuu..

sm dgn sy sis,sy pun hari ni start pukul 5pagi contraction tp tak kuat pukul 9pagi dah turun darah skrg dekat wad pintu blm buka lg

Moga Allah permudahkan urusan sis untuk bersalin 🙂 doakan saya juga bulan Dec nanti 🙏🏻🥰

semoga selamat melahirkan..aamiin..selamat berjuang mummyy..u can do itt

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin ya Rabbal Alamin

Selamat berjuang dan melahirkan ya. moga mudah urusan awak. Aminn

semoga Allah mudahkan puan bersalin aamiin..

Moga sis selamat bersalin dan dipermudhkn

semoga di permudahkan segala urusan awk

semoga dipermudahkan urusan sis ya..