Puasa&menyusu

Hari kedua puasa. Berkali ganda haus & lapar? Siapa ibu menyusu dekat sini. Ada tips puasa sambil menyusu?

6 Balas

Hari ke-3 puasa.. Alhamdulillah pengeluaran susu di tahap biasa. Mohon tidak terbabas join anak makan lg sperti hari pertama puasa. Gara2 lapar time ambil dia balik dri nursery.. Haha

Me! Sy buat susu kambing and rendam kurma semalaman. Pagi nk sahur tu minum pastu mkn nasi alhamdulillah susu maintain but haus tu mmg haus la xleh wat pape..cuma lapar tu kurg ☺️

5y ago

Ohh boleh try niii 😍😍😍

sy minum air masak byk2.. mlm sebelum to mkn nasik utk bg energy sbb sy tak bersahur 😁

😅😅 Dugaan kan sis. Sabar lah. Pahala lagi besar kita dapat inshaAllah. Aaamiinnn3.

Susu maintain banyak. Cuma haus lapar tak boleh control lah. 😂

Nk tips juga sbb nk start puasa ni