semoga ada sinar utkku hari ini..

hari ke 7 di wad 13 hpsf muar... air ketuban kurang... scan skali lg harini utk tgok keputusan air ketuban.. smoga berita gembira dpat diterima.... nk rehat kat uma plk... #36w4d

6 Balas

Minum air barli banyak².. Sayq hari tu air ketuban 4 sahaja, baby plasenta d bawah lagi.. Tp Alhmdulillah baby ok jg.. Skrg da 7bulan

Salam smua.. saya di wad msalah air ketuban tggl 7.. tahu tak bagaimana nak naikkan bacaan air ketuban.. skrang msuk 29 mnggu

5y ago

sy bru je discharge wad hritu sbb air ktuban kurg. bykn mnum air msk n mkn buah tmbikai sis InshaaAllah mnjdi. dri bcaan 5 naik trus 10

Dulu org tua2 slalu ckp jgn mkn tembikai byk sgt, nty air ketuban byk.. Cer try mkn tembikai.. ☺️

5y ago

Kan.. Sy rase tembikai sesuai utk org yg kurang air ketuban.. Hrap mbntu laa.. ❤️

InsyaAllah, harap baik2 belaka 😇

Dr bpe weeks air ketuban kurang?

Macam mne nk tau air ketuban kurang

5y ago

Masa scan doktor akan ckp air ketuban sket , byk atau normal klu doktor x ckp tanya shj :)