Baby kuning lama…

Hari ke 19 baby kuning maintain 12. Dah cuba buat mcm2 masih sama lagi. Doc ckp hari ke 21 if still sama kena ambik darah. Apa lgi petua boleh buat. Saya sedih and kesian tgk baby asyik ambik darah je 😢 Update: dah ambik darah tadi.. sedih tgk baby kena ambik darah 3tube kecik tu. Semoga semuanya baik2 je 😢

30 Balas

tpi doktr nasihatkan sya aritu jangan bagi Susu kambing sbb panas.. sometimes kuning X Akan turun better Susu lembu sbb sprti susu ibu

bagi baby mandi dengan air rebusan daun belimbing tunjuk. baby 1st saya dulu bagi mandi tu dari 13 n dlm beberapa hari turun smpai 3

sy kt sebln ank kuning..last2 ltk leset bakawali kat tapi kaki ank,bg susu lctogen..Alhmdulillah serasi..trun mndadak..

Cuba Nahlabam memang bagus bbay I lahir Jan kuning til 280 thn keep Naik selepas guna Nahlabam dah Turun 80

campur susu sis bia baby kenyang dan kerap berak..lepas kuning nanti baru atur direct feeding semula

Kena kerap susu kan sis mcm bby sy jua bgitu last cara guna susu fm.. Sbb susu bf x brapa bnyk kn

cuba ibu terai minum susu kambing dan sentiasa bagi anak susu badan inshallah dngn izin Allah

sy beli mandian kuning dkt kedai ubt cina alhmdulillah turun

stop bagi susu badan..try bagi susu formula

6mo ago

tak perlu stop susu badan 😊

laAaq\@//PPMllllp