Ok tak ambil iron tablet ini?HB korang Naik tak ambil yg ini iron tablet?

Hari itu mula klinik bgi yg zincofer langsong tak masuk tekak,,,,skrg tukar kpda 4jenis pil...iron tablet,b complex,folic acid,vitamin c...yg ni masuk tekak....harap lah HB naik selepas ni....

Ok tak ambil iron tablet ini?HB korang Naik tak ambil yg ini iron tablet?
8 Balas

sy mkn nie jugak.. jgn sskali minum kafein yer .. sbb tu yg buat hb kite trun.. sy pernah alaminye 😂