Acid folic, vitamin B, iron tablet

Hi mummy semua. Hb sy setakat ni baik sepanjang mengandung.. perlu ke sy amalkan iron tablet? Vitamin B pun sy tak makan. Awal2 dulu KK ada bg.. sampai skrg tak habis lagi. Misi pun tak ada tnya.. cuma acid folic je dia akan bg. Sy tak pernah miss acid folic. #24w #1stimemom #firstbaby #pregnancy

1 Balas

Klu blh mkn saja supaya hb tidak drop. Klu once turun, susah nk naik semula. Iron tablet, vit.b, vit.c & folic (4 sekawan)