Ok tak ambil iron tablet ini?HB korang Naik tak ambil yg ini iron tablet?

Hari itu mula klinik bgi yg zincofer langsong tak masuk tekak,,,,skrg tukar kpda 4jenis pil...iron tablet,b complex,folic acid,vitamin c...yg ni masuk tekak....harap lah HB naik selepas ni....

Ok tak ambil iron tablet ini?HB korang Naik tak ambil yg ini iron tablet?
8 Balas

sye dri pil 4beradik.. FMS tukar kpada iberet.. better dri zincofer.. sbb zincofer.. xsmpai 5minit dlm perut dh mntah ..inberet ni.. ade mood dia klu nk termuntah . dlm seminggu.. myb sekali or 2kli je terasa nk mntah.. tu pn just loya. atau akn termuntah sekali sahaja.. xsperti zincofer. smpai kecut² perut mntah.. hahhah

2y ago

sye xtkar.. truskn je ngn iberet.. sbb iberet xtruk muntah.. ade mood dia.. dlm seminggu 1,² kli je.. zincofer mse preggy tahun 2018.. xhbis sepapan.. trus mntak tkar...