Belum ada bukaan

Hari ini sdh masuk wad...dktr cek laluan baby blum ada bukaan lg.klu masi blum ada bukaan,besok masuk belon..mcm mna mw bg bukaan cepat selain ketuk ketampi dlm wad ni... 37week.. Gdm on ubat+insulin...

1 Balas

Jalan itik puan. Dari hujung ke hujung. Tapi setahu saya masuk belon ni bila ada bukaan & belon tu mmbantu mpercepatkan bukaan. Sekiray tiada langsung bukaan, puan akn di induce. Masuk ubat utk mersncg pmbukaan. Moga dipermudahkan bersalin puan. Slmt mymbut kelahiran chya mata❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers