Minta doakan saya

Saya dah 6 hari masuk wad..masuk wad sebab baby tendang slow. .saya dah masuk belon n 3 kli ubat tapi bukaan baru 3cm..nama saya dh dimasukkan ke labour room..doakn sye dipermudahkan bersalin n cepat bukaan jln yew

6 Balas

semoga d permudahkn sgla urusan. sy 39week 4hari satu tnda pn blum ada lgi. kdg2 xsabar nk brsalin bila tgok org lain dh nk brsalin.

2w ago

mee to

saya pun tgh induce belon , awak cek bukaan slpss 24jam ke atau masa sakit tu ... sy 38 w

2w ago

lpas belon jatuh,dktor akn cek bukàab jln brape

semoga dipermudahkan urusan awak ya. 🥺🥺. InshaAllah semangat 💪💪💪

Semoga Allah permudahkan semua urusan awak sis 🥰 .

Semoga dipermudahkan dan selamat melahirkan...

Sis dh brp minggu?

2w ago

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby ya.