Luahan Hati

Hari ini saya rasa teruk sangat la.. Muntah macam nak separuh mati rasanya.. Mungkin sebab skip breakfast.. Mungkin sebab makan lambat tengahari.. Nak dijadikan cerita, tempat masak semalam meletup.. Tempered glass.. Pagi ni tak dapat nak breakfast macam biasa sebab saya sejak pregnant memang x minat nak makan luar.. Nasi lemak ke ape ke memang xnak makan.. Tuhan je yang tahu peritnya rasa menanggung sebu, peritnya macam nak mati.. Huhuhuhu?

1 Balas

Sabar sis. Dugaan mengandung. Makan ape yg sis lalu n larat msok tekak je ye. Sy dulu nasi pon xleh bau or tgk.. So mkn2 ringan2 je.. Tp pcayela lps habis 1st tri, msti sis lega dahhh..