baby kecil

Hari ini saya 12 minggu 2 hari, tadi scan doc cakap baby kecil 9 minggu, heartbeat pun tak nampak..masa scan 8 minggu besar baby 7 minggu dan nampak heartbeat..ada tak mommys jadi macam saya, boleh story tak..tq

4 Balas

Sis dah buka buku pink x? Dr dah scan bnyk kli n comfirmkan tatikh bersalin? Sama ada slh tarikh atau x, sbb klau dr dah scan n tarikh dah confirm means baby x membesar, kalau heart beat dah x de dlm 12 minggu sblm ni nmpk ade heartbeat takut dah silent miscarriage, cube g scan lg skli, kalau mmg xde heart beat tu betol la, so dr akan bg tarikh dlm 2 minghu lg if x keluar sndiri kene g cuci

Assalamualaikum.. Sekarang macamna ye? Sy mengalami perkara yg sama.. Tggu 2minggu if xkeluar darah kene d&c.. 12minggu pregnan, tp doc scan baby baru 9week dan xada heartbeat..

Maaf sis, takde experience ttg ni. Mungkin Ibu2 yg lain boleh share. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

Biasa 12week baby dh besar skit..defend pada orang..slalu fkir positif.kadang scan x betul dgn due period kita.