Hadiah apa yang paling anda inginkan untuk berikan kepada ibu anda?

Hari ibu bakal tiba, Ada yang sudah bersiap sedia untuk kejutan kepada ibu masing-masing? Antara di bawah, hadiah apa yang paling anda impikan untuk berikan kepada ibu anda ya?🥰

Hadiah apa yang paling anda inginkan untuk berikan kepada ibu anda?
174 Balas

pastinya wang tunai..sbb rumah dorg dah ada ..emas pula hmm mama X minat ..ada emas dia ..dia taruh je dlm peti ,X suka pakai ,rimas katanya..law kereta ..dia dah tua xkn nak Suh dia driving pula .lahaiii bahaya .so yg terbaik adalah wang..dia nak guna tuk pa jk boleh 😂

Emas lepastu up to my mom nak pakai emas tu or jual semula, then duit tu buatlah beli apa2 yg mak sy suka😘 tp tu hanya angan2, mak sy dah 4tahun meninggal. Semoga roh arwah mak sy ditempatkan di kalangan org2 soleh solehah, aamiinn❤️

Kalau boleh semua d atas, tp keadaan tida mengizinkan sebab diri sendri pn kadang cukup, kdg x ckup..kalu boleh slagi diri ini masi bernyawa,sy akan terus menjaga ibu hingga ujung nyawa

Semua takde. Sy just nak arwah mak sy diberikan umur yg panjang dan kesihatan yg baik. Tp tu la. Skg hanya mampu bagi Al-fatihah je. Tak sempat dia nk tgk cucu dia 😔

Tiada yg dinyatakan dlm gambar. Ibu telah kembali ke rahmatullah. Hadiah doa drpd anak yg berusaha menjadi anak soleh sentiasa mendoakan kedua ibu bapa.

semua diatas🥺

A. To buy B, C & D.😁

Emas@rumah baru☺️

wang tunai dgn emas

C. Kereta Baru