BSP/GDM ON DIET CONTROL

Hari ahad sy bsp. Bacaan 4x 5.1- 8am 5.1- 11.30am 4.8- 4.30pm 4.8- 8pm Doc bagitau ok je. Tp sy ckp agak tinggi dr yg last month punya bacaan.

14 Balas

mmg ok lah tu. selagi yg pagi tak lebih 5.3 & yg lain tak lebih 6.7, maksudnya ok.

1y ago

ya sis. first time kali ni sy makan nasi 4x sebab rasa lapar,mungkin juga sebab kandungan makin membesar. tp sy makan nasi sesenduk dgn sayur yg banyak utk bagi tambah kenyang. biasanya pagi lepas bsp pertama sy tak makan nasi sbb hanya 3jam setengah gap dgn bsp ke 2. takut juga la bacaan tinggi sangat gara² makan nasi