Bsp

Tinggi tak bacaan gula kalau 7.5 Last cek sblh malam. Pagi bacaan dpt 4.8 hingga 4.9 jer

10 Balas

Tggi jgk sis.. Tp, tggi awak tggi lg saya.. Bacaan saya 10.1.. Crita dia, hadap la saya untuk ambik bacaan gula setiap mggu..

4y ago

Sis nak tahu bacaan bsp ok tak? Sy bacaan lps minum air gula pun 10.1...bsp pertama tak cun langsung..huhu

Tinggi juga sis Saya paling tinggi bacaan bsp 9.2 😑

4y ago

Sy time bsp paling tggi 6.7 tu sekali jerr

Tggi tu..klau klinik kt tmpt sy mlm xley lebih 7

4y ago

Sy sekali ye merah 6.7 mlm sekali merah pagi 5.3... still bsp diet control

Normal jangan lebih 5.6..kalau 7 kira tinggi da..

Tinggi... Sy kjp lgi gi check bsp...

4y ago

Aah btul lah sama dgn saya...😊

Tggi jgak tu sis..kalo pg tu ok..

4y ago

Sekali ye tinggi tu.. pastu ok dah still diet control

Lebih dari 6 kira tinggi la tu

4y ago

Kena pastikam bacaan lepas ni bwh 6. Kalau byk kali tinggi nanti misi suruh start cucuk insulin pulak. Jaga makan sis.

Last cek kena 6.7 ke bawah je

4y ago

Aah 6.7 kebawah selamat time bsp.. pagi xleh lebih 5.3

Mlm x boleh lebih 6.7

Sy punya bsp

4y ago

Turun xpe janji mkn....