Spotting before expecting period

Hi, hari ahad semalam ada spotting pada seluar dalam saya sewaktu bangun tidur. Then saya assume saya period. Tapi sampai ke petang, bila saya cek, masih ada lagi spotting tapi warna coklat yang sangat cair n sedikit kekuningan. Adakah bahaya untuk kesihatan saya? Btw expected period saya lagi 2 hari. Ada siapa pernah alami macam saya ke?

2 Balas

normal bg saya. coz saya pon sebelum period akn alami spotting dulu. tp kemungkinan prgnt pon ye. kalo sis ada bhubungan ngn suami sbelum ni cuba cek upt dlu

boleh cuba check upt utk kepastian