Cuma ingin tahu

Hi, hari ahad semalam saya ada spotting yang sangat sedikit. Then saya assume saya dah period lah. Saya pakai pad. Pastu sampai ke petang dia masih warna coklat cair n agak kekuningan sedikit. Dan setakat harini, tiada spotting. Bahaya ke untuk kesihatan saya? Btw expected period saya lagi 2 hari sepatutnya

1 Balas

tak bahaya. period dah tu cuma dia datang sikit2. Sy pun pernah mcm ni. cuma kalau sehari semalam dah takde turun tanda apa2, mandi wajib dulu. then solat