39weeks 5daya

Hari ahad ini genap 40weeks, tapi baby masih seronok duduk dalam perut mama. Macam tak nak keluar je, tanda pon takde cuma sengal sengal macam senggugut je. Mama dan papa tak sabar nak jumpaa tapi dia seronok lagi duduk kat dalam. Ada tips tak macam mana nak bersalin cepat ? Kalau tak nanti kena serah diri. ???

1 Balas

Xada.. Brdoa jer kat allah.. Smoga dprmudahkan sglanya.. Jgn dgr tips2 yg mgarut ye sis..