tips mudah dan cepat bersalin / 40week

lagi 3 hari masuk 40weeks tapi baby masih seronok kat dalam perut .. boleh share tips tak untuk cepatkan bersalin ? sbb kalau lebih due nnti kena serah diri paksa bersalin pulak .. sy dah cuba mcm ii senaman .. turun naik tangga tapi masih belum ada tanda ii lagi .. #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

3 Balas

sy pun sama sis Lagi 2haru due , tp bby seronok lagi dalam tummy 🤭 . cuma dari subuh tadi bby ngeras kerap sgt

1y ago

semoga dipermudahkan urusan semua mommy. semoga proses kelahiran baby dipermudahkan☺️❤️

sama la kita. baby seronok lagi dlm tummy. skrg dh 39w3d😅

1y ago

aamiin

🤲🌻