39weeks 2 days. Tak bersalin lagi 😭

Due hari ahad ni, tapi baby duk seronok lagi dalam perut mummy. Tolong doakan dpt bersalin before due, taknak kena serah diri 😭😭 Takut kena induce. #firstbaby

2 Balas

Sama sis.. Saya pun blm ada tanda2 lgi due 7/11.. hari Jumaat ni 6/11 mw jumpa doktor sudah kalu belum brsalin mw d scan balik antar 2 ja klu tiada masalah di bagi peluang 7hri lagi .. Tp kalu x d benar kan dkter trpksa induce bgi due.. 😞.. Harap baby kluar sblm due Amen.. Dan persalinan lancar🙏🙏🙏

Hurmm saya lgla hr khmis ni serah dri dah. Xboleh lebih due.. Gdm.. Xpela. Jnji dipermudahkn baby kluar xpela.. Stress jgk. Tp fkir balik nk buat cmne kn.