Adakah parents rasakan setiap kali musim kembali ke sekolah set alat tulis Faber-Castell dijual pada harga yang berpatutan?

Voice your Opinion
Ya, sangat berpatutan
Tidak (Komen di bawah)

855 respon

62 Balas

TERPALING BERPATUTAN compare dengan brand lain. Kualiti color pun menarik. Sentiasa jadi pilihan utama untuk anak2 saya. Tapi masa sekolah study art stream & uni pun study art & design dulu saya memang guna segala barang dr faber-castell sebab kualiti bagus sangat3..thank you faber-castell..❤️❤️❤️

Sangat berpatutan dan harga pun mampu milik..harga yang ditawarkan juga sesuai dengan kualiti yang diberikan...warna yang sangat cantik dan terang..maklum lah anak-anak yang masih pra-sekolah kan suka, kalau mewarna tu terang-terang...faber castle sememangnya jenama yang terbaik..🥰🥰

Berpatutan kerana terdapat set alat tulis seperti: pencil tekan2 dipadankan dengan pembaris serta pemadam, set warna asas highlight, kawanan pemadam dan lain2.. Bagi mempunyai anak ramai, ia sangat berbaloi berdasarkan kualiti, kuantiti dan harga

Set alat tulis Faber-Castell dijual dengan harga yang sangat berpatutan dan mampu milik bagi semua golongan. Lebih-lebih lagi akan ada promosi apabila musim nak buka sekolah. Terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻

Bagi saya harga set alat tulis Faber-Castell masih berpatutan jika dibandingkan dengan jenama lain. Walaupun berpatutan tetapi jenama ini masih mengekalkan kualiti seperti zaman persekolahan saya dahulu.

Sangat berpatutan dan mampu milik.Pada pendapat saya,harga yang ditawarkan sesuai dengan kualiti yang diberikan.Warna terang dan tahan lama membuatkan Faber Castell jenama pilihan saya sejak dulu.

Harga yang sangat2 berpatutan dengan kualiti yang sangat tinggi. Puas hati bila dapat beli sesuatu barang yang menjadi pilihan sejak bertahun-tahun dengan harga yang berpatutan.

Memang sangat berpatutan, kualiti dan packaging pun sangat bagus, memang berbaloi-baloi beli set alat tulis dan colouring Faber Castell ni tau! 👍🏻👍🏻❤️❤️

Ya sangat berpatutan dengan kualiti produk yang baik. Selain itu terdapat juga pelbagai tawaran promosi yang diberi setiap kali musim kembali ke sekolah😍🥰

Sangat berpatutan. Satu-satunya jenama alat tulis yang menjadi perhatian saya dan keluarga. Terdapat pelbagai pilihan dan variasi . Terbaik Faber Castell !