Jantung baby lemah 15weeks

Ada tak sesiapa sini pernah alami pengalaman pregnant doktor scan diagnose baby jantung lemah bwh 100bpm? Saya scan baby jantung lemah. Cuma boleh doa baik baik jela harap baby akan normal semula. Ada sesetengah org mcm nurse kk ckp mungkin sbb baby kecik lagi sbb tu jadi gitu. So saya pun taktau la just harap benda baik jela skrg ni. #pregnancy #bantusharing #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

mg smuanya baik2 shj .Allahuma aamiin dan dpmudahkan segalanya..aamiin

maaf nk tnye sis, skrg baby sis mcmne,? apa punca jantung dia lemah ya

2y ago

Dr pakar jantung kata struktur jantung baby tak normal. Tu punca jantung lemah. Dr ada suggest buat termination pregnancy tapi saya mntk masa untuk follow up. Sbb tak sanggup buat mcm tu. Mungkin dlm masa tunggu tu Allah nak ambik nyawa dia dulu.