Waktu Ambil Test UPT, Anda Yang Mana Satu?

😇 Happy weekend Mommies! Pengalaman ambil UPT test ni mesti tak akan dilupakan, betul tak? Haa, jom kongsi dengan Min dan ibu lain di ruangan komen!

Waktu Ambil Test UPT, Anda Yang Mana Satu?
38 Balas

pengalaman pertama baru je terjadi cek double line tapi samar² 2/3 lepas check darah keluar darah tapi xpergi check doktor pon...check upt xd dah kosong je tapi aritu makcik² suami semua tegur berisi lain macam muka saya tapi saya check lagi upt 1line je😭