Hero Mama

alhamdulilah syukur syukur syukur Selamat bersalin 24,3,2020 Pada 1. 53 petang Baby boy Muhammad zharif zhafran Berat 3.58 Ceaser

Hero Mama
55 Balas

bambam bby .... semuanya selamat.. sy ank slung ceaser.. ank ke 2ni pon plih nk ceaser jgkk...ngri nk norml sbb kna exprimn dl pnglmn sblm mnta ceaser..selop sn sni memalukn

4y ago

Sis gap jauh tak?

Comelllll. Tahniah sis. Semoga diberikan kesihatan yg baik untuk ibu & anak, serta dimudahkan dalam urusan. Aaamiinnn3. 💚🐻😇💃

Lebatnya rambut dia.. Rambut baby kita nipis2 je. Dah 6bulan pun masih sikit rambutnya. Hehe. Ape pun selamat berpantang dan tahniah sis

Oo, ni la yg selalu duk menendang dlm perut ibu ye. Geram tgok sis, bambam sgt nih. Tahniah sis.

tahniah. Alhamdulillah. semangatttt. doakan sy n baby saya sihat jugak ya. due bln 7

Seelok nye bby dlm ari xyh pkai kn bntal sis.. Sbb tulg blkg nye msih lmbut..

4y ago

Ouh thanks for the info

Tahniah sis ❤❤. . dOa kn sa mgndung tahun nhe ye sis. . amin 🙏

Alhamdulillah..tahniah.. Selamat berpantang..sedap dia 😴 ye..

Semangat nya awak syg..Tahniah sis..Selamat Berpantang..

Alhamdulillah, tahniah sis. Selamat berpantang 🤗💕