2nd March 2020 - Shocked. Lost. Heartbroken.

Happen early this morning. Around 8am.. Baru je masuk opis. Xsempat duduk. Xon PC pon. Dpt call dr unknown no.. "puan, isteri kepada en sham ke? Dia kemalangan puan" Ya Allah.. Mcm gugur jantung ni haaa.. Mengeletar 1 badan. Terus mintak kebenaran kluar opis. Pergi tempat kejadian. Tempat tu xjauh dr opis. Nk ke sana mmg jamn giler. Sbb peak hour org masuk kerja kan + sbb excident tu. Time nk u-turn, mmg nmpk husband dh trbaring kat jln. Airmata ni mcm hujan dh turun. Berdoa xhenti2. Jgn la jadi apa2 yg teruk kat dia. Smp je kat dia, dh diangkat masuk ambulance. Trus i masuk skali trus shoot ke HTAR. Dr pg-ptg stay kat emergency. Every 2hours masuk dlm tgk condition dia. Alhamdulillah.. Keadaan xda yg major critical. Kaki kiri simen sbb patah. Kepala stiches sbb luka dlm. Syukur xda internal bleeding dlm otak. Yg lain hny luka luaran (bahu, dekat jari kiri kanan, kaki kanan & pinggang) Jika tak keberatan, mohon doa rakan2 agar husband sy cepat sembuh & di mudahkn segala urusan hendaknya.. #dukalarahatiseorangisteri #harusteruskuatbuatsemua

2nd March 2020 - Shocked. Lost. Heartbroken.
37 Balas

May your husband fully recover soon..aminn.. Hope puan terus kuat 💪💪💪

4y ago

Insyaallah.. Aamiin..