Ada tak yg pernah sakit kat ari-ari lps nurse check baby masuk laluan /engage atau blum.

Asalam. 3 hari lps nurse check laluan kepala bby blum msuk laluan. Nurse check kt kwsan ats skit dri kemaluan . Msa dia check tu dia sruh buat lembut , dh buat lembut lma skit sy trkjut dia tekan2 trbuat keras rasa belah kiri sakit skit je, lps check tk rsa apa dh. Esok tu trus rsa sakit kt tmpt yg sma, makin hari makin truk, skit belah kiri je. Sakit ni sbb bby dh masuk lluan atau sbb sy buat keras time tu? #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

time cek VE kene lembutkan badan xdela sakit