37weeks 1day

Hanya tinggal 2minggu lg,doakn sy dprmudahkn ye mummy2..My1stpregnancy❤️

17 Balas

Semoga dipermudahkan sis . Saya pun first jugak . Baru nak masuk 32 weeks , hehe tak sabar nak tgk baby 😍

5y ago

waaa...tq yaa sis,awk pun smoga d prmudahkn..sama la memang dah tk sabar nk tngok c baby ni..

Sye 38w da bersalin. Sedap sgt minum air klapa muda hjung2 preg ni. Last2 esoknya da bersalin😅

sama la.. sy due 11.12... ank first.. sekarang dok sakit bhgian bawah.. bila berjalan rasa sakit.. huhu

5y ago

Saya 10/12.. skrg kekadang mengeras sakit belakang. Tp kejap jela. Maybe baby bg rs simulasi nak bsalin nanti. Hehe. Semoga kite semua dpermudahkan bsalin. Aamiin.

Semoga dipermudahkan ye sis 😘 sye pon coming soon, 16/12/2019 🤗

Smge dprmudahkan brsalin jua,doakn ntuk sy jgak due 10/12

5y ago

sy 11/12 beza sehari je🤭tp skg dah rsa sakit2 bahagian bawah perut..tkut juha terberanak awal pulak

Semoga semuanya dipermudahkan dan dapat baby yang sihat..

Sy due 10/12..1st baby juga😁...dah ada tnda2 ke sis?

5y ago

Same date.. excited nak tgk baby. Huhu

Samalah kita sis. semoga dipermudahkan urusan ye

Samalah kita 😄 semoga di lancarkan urusan ye

Smoga dpermudah kan sgala urusan dan lancar...

5y ago

Trima ksih awk... 😘