Cara tambah berat bayi Bayi sy 10bulan skg.dh dua bulan berat baby still 5.7kg..

Hanya minum susu ibu sahaja..mkn ok tpi xde la kuantiti byk..skg MMG TGH aktif sgt..nk berjln dh

2 Balas

sy dh try bgi unsaltesd butter,olive oil..cheese n susu full team belum lagi.sy yg suapkan bby KLU mkn nasi Sebb KLU bgi dia mkn sendiri,dia xmkn.dia main je nasi tu.klu selain nasi,MCM buah or finger food sy bgi dia suap sendiri.

ada tambah makanan yg boleh naikkan berat tak? macam cheese, unsalted butter, olive oil, susu fullcream. baby ada makan sendiri, atau makan finger food?