cara nk tambah berat badan bayi 6bln .

salam semuaa . bole saya tnya mummy2 sekalian ap cara nk tmbhkn berat bayi 6bln . sbb bayi lahir pramatang . 6bln da tp berat bdn 4.8kg je . kerap muntah sbb kahak bnyk sgt . ad cara tlg saya selesaikn mslh ni . terimakasih?

1 Balas

Baby menyusu badan ke? Kalau menyusu badan cuba bg susu smpai breast kempis.. Sbb kalau tak nnt baby cuma dpt susu cair sj.. Susu yg belakang tu yg pekat n naikkan berat baby

5y ago

biasa makanan ap yaa sis sbb skg ni saya try bg bubur kosong . klu letak sayur diaa xnk mkn .