Mengapa anda menghantar anak anda ke taska?

Select multiple options
Perlu bekerja pada siang hari
Membolehkan anak saya mengembangkan kemahiran sosial
Tak ada orang nak jaga anak saya
Saya perlukan lebih masa berjauhan dengan anak saya
Yang lain, sila kongsi dalam komen

366 respon

5 Balas

Dilema! lagi 2 minggu nak ke pengasuh, anak tak mahu botol susu , dah 6 jenis botol cuba dan 9 jenis puting cuba, dia main2 buat teething je puting botol susu dan tak habis 1 ½ oz pun termasuk tumpah, dan susu keluar balik. Sudukan dia pun sekali tak sampai 1 oz dah nangis nak df jgk. 😬 Sebelum ni dia ok botol. Sejak bln 7 dh ajar botol.

umur 4 tahun baru plan nak hntr ank ke taska. skrng masih xyakin nak hntr ke taska atau rumah pengasuh. sy sanggup bayar pengasuh mahal2 utk tinggal dgn sy. tahun dpn 2 ank terpksa cri 2 pengasuh. biarpun gaji pengasuh sebln hbis 2k. demi ank tutup mata ja😂

bekerja di siang hari, membolehkan anak saya mengembangkan kemahiran sosial, komunikasi, pertuturan

Kalau saya nak hantar saya fikir anak boleh mengembangkan kemahiran sosial

👍