Perlu atau tidak untuk menghantar anak ke playschool seawal usia 3 tahun?
Voice your Opinion
Perlu
Tidak perlu

1730 respon

14 Balas

kalau covid19 tu xwujud dan mampu..bagus utk anak blajar bkomunikasi dan bgaul dgn kwn2 seawal usia... #TAPactiveusers

Terpulang kpd ibu bapa.. Tp ank saya 4 tahun akn d hntr ke sekolah.. Supaya dpt bergaul dgn budak lain

bagi sy tidak..maybe sy akn hntr pd usia 5tahun..ms 3 tahun ni try ajar ank sndri d rumah 😉✌

Kalau mampu boleh hantar anak, supaya anak boleh bergaul dan belajar berkomunikasi.

ikut kemampuan la tp kalau sy lg awal lg bgs spya anak senang brgaul dgn org

perlu, jika mampu. sosial dengan manusia lain dan alam

Depend #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Depending on the situation

tidak perlu