Positif tp check scan tak mengandung

Saya check upt 24 nov21, tapi harini scan 27nov21 untuk pregnant comfirmation, docter cakap tak mengandung ,check lagi urine negetif, Sedihnye saya, docter amek darah untuk check drh same ada ad peningkatan atau tak, kne tggu 48jam untuk test darah ke2 plk, result drh klau negetif mmg comfirm tak mengandung, doakan saya ye.. sye btl² mengharal😭..

Positif tp check scan tak mengandung
2 Balas

Boleh tunggu lagi next 2 weeks selalu awal sngt air kencing susah nak detect pregnant. Sis tggu lagi okay, lepastu nanti try upt balik. Then next appoinment boleh ambik darah dgn air kencing dpt tau lagi details👍🏻 inshaAllah ada rezeki sis, saya doakan mmg sis positive pregnant amin🤲🏻❤️

Macam ks sya sis... 3x cek upt sdri preg.. Cek upt & scan kat klinik kjaan ngtve dua2x.. Usia baru 1m lbh.. Rasa blm dpt dtect kat klinik doc scan pun kosong.. Kat swasta scan ada🤣