Boleh atau tidak ibu hamil menonton cerita seram/hantu?
Voice your Opinion
Boleh
Tidak

2577 respon

18 Balas

Boleh je kot. Tp mak sy x galakkan. Mgndung ni lbh baik tgk yg elok2 je.. Yg lawa2. Jd ank pun lawa & elok2 je.. InshaAllah.

boleh pasal kawan" saye yang Mak dia suka tengok horror time pregnant tu besarnya mereka jadi macam tak takut hantu"an

suke sgt tgk or dgr cite seram. smpai masuk group tntg kisah seram lg. nk baca pnglmn org cite psl hntu ✌🏻

3y ago

apa nama grup? nak join jugak 😂

Boleh. Tapi saya lebih memilih untuk tidak melihat hal3 sedemikian. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

boleh tapi Sy jrg ngk cite hantu or seram Ms pegnen ☺️☺️

ngndg kli n suka tgk Cite seram..bab kmlgan..hahaha..tah knpa

boleh kot tp sy xtgk citer yg pelik2 klau mngandung🤗🤗

Utk saya x. Utk yg kuat semangat boleh je

utk sy x..bhahaa😂😂😂✌

saya tngk😱😱😱...ha3...