Adakah ibu menjadi semakin sensitif terhadap bau sewaktu hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1522 respon

14 Balas

X boleh bau org masak pasa trimeater pertama... Jiran masak pun nak muntah... Msuk trimester ke 2 alhamdulillah ok.. X tau lah knp😄. Org yg x tau, dy ckp mengada ngada😆

eyee... nak masak ke.. nak baru sabun ke.. and baru apa apa jelaa.. semua xboleh... 🤢🤮

x leh bau bawang, pandang pon xlehh,,sabun basuh dgn sabun mandi pon bole loya klu bauuu🥲

Anak pertama ya.. anak ke dua tak pulak 😆

alah dngn bau pewangi baju yg kuat

minggu2 awal jer lps tu ok dah

ya..smpai 3rd trimester😣

yes. masa first trimester

Hidung sangat sensitif

Tidak