Apa ciri-ciri hamil yang selalu berlaku?
Voice your Opinion
Tak datang haid
Sakit payudara
Kram perut
Kencing kotor

36270 respon

108 Balas

ni mcm mna ya?? tlg sy.. sy last period 6/12.. sy test 3/1 sbb ada kluaq koko2 dgn lendir.. sy test naik mcm ni...

3y ago

Insyallah nnty lama2 makin terang

Semua di atas, selsema.. Hidung tersumbat, suhu badan panas. Sembelit. Kulit gatal-gatal, jerawat naik, lesu, mudah mengantuk, Kdg sukar tdo..

saya sepatutnya datang period 22/01 tapi sampai sekarang pun blom datang ..ni dh lewat 9 hari ...bru tdi check tapi HCG test still negative...

4y ago

syukur alhamdulillah...saya ni bulan January ni langsung x da dtg period...tpi tdi ni tetiba mcm sakit rsa mcm nak period gitu rsa kuar setompok drah ...then terus pakai tuala wanita pikirkan akan byk lah period ni dtg tpi x juga..tpi rsa perut ni sakit Sgt x juga tpi kembung rsa x selesa... actually agak kecewa kalau btul² period dtg sebab dh tunggu lama Sgt 😔

Sakit, cramp & kejang di perut. Sakit pinggang & punggung. Sukar nak tidur. Sering mengantuk. Buah dada sakit.

3y ago

ni test saya . pian seberang tu nama suami saya . saya login pakai fb dia . adakah saya hamil

sy muntah² pening.. mula ingat gastrik..saje² je try cek upt jd mcm ni.. tp xpndai nk kira pulak.. period 22/4 smpai 4/5..

3y ago

Pakai app ni pn boleh kira sis. Masukkan tarikh Last period bila, nnty dy auto kirakan

sy lmbt period 6 hari, disertai dgn demam batuk selesma. G klinik nak minta mc, tp sblum tu doc cek urine dlu. Rupanya pregnant😅

rasa demam dan xsedap badan..mood swing 2 3 hari..then check upt positive..syukur..😍 😇 and now my baby 2months..

Rasanya semua kt atas.. asyik keluar masuk kencing.. sakit bila rasa bdn dh kering tpi still nk kencing

kencing kotor. terus kena admitted...then rupanya early pregnant. Tanda2 lain payudara agak sensitive.

Mula² lewat period dah 5 hari, dah mula syak sikit. tapi bila cramp lepas tu dah boleh confirm la pregnant 😁