Ibu, adakah anda selalu menangis dan bersedih ketika hamil?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1206 respon

15 Balas

msa prgnant ank first pown sensitif cpt je air mata mgalir.. skunk tgh prgnt ank ke 2 pown ada juga tp kurangkan tgk video yg tsentuh hati dan perasaan klau x bnjir🤭🤭

mase anak 1st ye, anak pmpn.. yg no 2 x, anak laki.. alahan pon xde mase pregnant anak laki.. anak pmpn melepek abis sampai masuk 4 bulan baru ok..

kadang2. cepat emosi sejak mengandung ni. lebih2 lagi bila dengan suami. cepat terasa hati 🥲

Kadang2 geram plak i , laju je airmata ni 🤣🤣 sebenaranya saya langsung x kuat nangis

anak first ya. now preggy anak 2nd tak da

semua bende sedih 🥲

kadang2

kdg2 je

Kadang2

Tidak