Bacaan upt

Hamil ke klu cm nie...tkut laaa...ke awal lg...sbb sblm nie cek cm nie jgk...then cek lg skli xde...

Bacaan upt
12 Balas

check again after 48j. hcg meningkat setiap 48j. kalau positif upt akan makin terang. semoga ada rezeki zuriat buat awak❤️

2y ago

boleh awak. check je☺️.

kalau sy tgk yg nie nampk positif....jika ragu, nanti sis try test guna upt dip n tell..apapun moga ada rezeki

2y ago

𝑏𝑒𝑡𝑢𝑙 𝑡𝑢,𝑘𝑎𝑙𝑎𝑢 𝑝𝑟𝑒𝑔𝑛𝑎𝑡 𝑗𝑎𝑚 𝑏𝑒𝑟𝑎𝑝𝑎 𝑝𝑢𝑛 𝑎𝑘𝑎𝑛 𝑝𝑜𝑠𝑖𝑡𝑖𝑓..𝑐𝑎𝑚 𝑠𝑦 𝑗𝑎𝑚 3𝑝𝑚 𝑐𝑎𝑚 𝑡𝑢 𝑏𝑎𝑟𝑢 𝑡𝑒𝑠𝑡..😅 𝑎𝑙ℎ𝑎𝑚𝑑𝑢𝑙𝑖𝑙𝑙𝑎ℎ 𝑠𝑒𝑘𝑎𝑟𝑎𝑛𝑔 𝑑𝑎ℎ 24𝑤, 𝑠𝑒𝑚𝑜𝑔𝑎 𝑠𝑖𝑠 𝑎𝑑𝑎 𝑟𝑒𝑧𝑒𝑘𝑖...𝑑𝑎𝑛 𝑑𝑖𝑝𝑒𝑟𝑚𝑢𝑑𝑎ℎ𝑘𝑎𝑛 ℎ𝑖𝑛𝑔𝑔𝑎 𝑏𝑒𝑟𝑠𝑎𝑙𝑖𝑛 𝑛𝑎𝑛𝑡𝑖..𝐴𝑎𝑚𝑖𝑖𝑛𝑛

repeat lg after 3dys https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Biasanya kalau da nai mcm tu, hamil. Btw, goodluck awak. Try guna upt lain lak lps ni tau

Try test ngan strip lain pulak atau tunggu lewat period sikit lg dlm 1-2w nt repeat lain

beli clear blue, kira tarikh last period lepastu 2w nak 8w br g hospital cek scan

try upt lain klo double line jgk tht means mmg pregnant.in shaa Allah

2y ago

ritu bln 9... 28hb setart priod..7 hri..

ye hamil . tp kalau nk lebih jelaskan lg seminggu check balik .

in shaa Allah positif tu😍

2y ago

ade pape kesan x... sbb ank yg last 2 thun masih myusu bdn..100% susu bdn

samar² positif tu

2y ago

Sy buat dulu awal pagi before take brekfast sbb masa tu hormon air kencing tinggi.cuba try method mcm ni😊