hari nie dh 7minggu tpi darah still keluar lg.. cm dtng bulan. ade yg sama cm sy x..

3 Balas

Awk sme kes mcm kakak sy.. Bleeding mcm period smpai bersalin.. So awk jgn risau.. Jgn bce komen negatif ok.. Doa byk2 moga awk n baby sihat 😘

awk terus gi hospital. bleeding/pendarahan adalah xnormal ketika pregnant

dh pgi.. dh cek semua ok..bukaan masih tertutup n dh ade kntung..

2y ago

sama macam saya,sekrg TGH pregnant 5 minggu.kena pakai pada setiap hari Sebb ada pendarahan tp xdlah penuh satu pada diri depan ke belakang.dah chekup semua ok,kantung PON ok cuma doktor ada ckp,bila ngandung anak pertama ni kena betul2 jaga Sebb ada risiko keguguran,n doktor bagi ubat untuk kuatkan rahim.minggu depan jumpa doktor lagi sekli untuk chekup,harap semua ok