Gusi berdarah ketika hamil. Trimester ke berapa anda alaminya?
Voice your Opinion
Trimester pertama
Trimester kedua
Trimester ketiga

2274 respon

38 Balas

xjadi sebab makan vit dengan kalsium kk bagi, susu ibu mengandung minum.. xmakan memang berdarah lah.. sebab saya jenis gusi senang berdarah masa gosok gigi 🤦‍♀️ masa buka buku pink, jumpa doc gigi, saya tanya habis 🤣 so dapat cegah, dah bersalin pon xde gusi darah dah. yeayyy

Trimester kedua, skali package karang gigi huwaaaa geramnye😫 jadi low confident nak senyum

4y ago

ya Allah sakit tak ya😭

3rd tremister😌syukur laaa anak lahir je trus hilang gusi brdarah #TAPactiveusers

alhamdulillah ms preggy xpnh mengalaminya #TAPSupermoms

Alhamdulillah. sepanjang pregnant gusi tak berdarah

sy sepanjang kehamilan gusi berdarah sj

Tidak mengalami gusi berdarah.

gusi bengkak🙄tpi tidk sakit

4y ago

Mcm sy spnjg prgnt gusi bngkk..tpi xsakit

alhamdulillah x mengalaminya

Alhamdulillah x mengalaminye