Masa hamil pernah tak anda alami cirit birit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

56167 respon

226 Balas

baru je baik dari cirit birit 😂 3 hari .. g hospital dpt ubat ... now baru legaaa .. entah la tiber2 😅

saya skrg letih dgn muntah asid...apa yg dimakn semua muntah..buntu daah...ade pandangan utk kurangkan mabuk?

2 hri dh cirit birit msa mau kencing auto trus berak...tkut klau ada slh mkn apa2..

Alhamdulillah.. anak dah 6 org cade LG.. masuk ke 7 ni pening,semput,nak muntah,cirik,gastrik.. semua ada..

Dh msk 7 bln ni..selalu kena..mungkin sbb gdm..contral mkn kot..ank yg sulung tk prnah kena..mcm biasa je

sgt susah saya nak membuang saya sembelit, sakit sgt. ..

awl2 pregnant memang cirit birit,tp bla dah masuk 6bulan ke atas kerap sembelit😅perut pn rasa tak selesa

4y ago

oo yeke,sy sdg alaminy,doc ckp ape je ye

selalu mengalami sembelit..boleh bg cadangan untuk elak bende ni

12mo ago

sy dgr3 dokter ckp kene makan yogurt selalu

2-4 week kerap cirit birit.now dh 7 week sembelit.jus prune n kurma sgt mbntu melembutkn najis.

Tak penah..kalau dulu senang plk membuang. Sekarang ni sembelit pulak.. smggu tk boleh buang..