Masa hamil pernah tak anda alami cirit birit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

56167 respon

226 Balas

Cirit-birit takpa sgt. Kalau sembelit tu makk aii berjam dlm tandas. Lenguh cangkung 😅

Cirit birit pernah jugk ... Tpii yg sembit tu perhh bole tahan la jugk sakit nya meneran 😂

saya lepas tahu pregnant..mmg tak pernah najis bentuk solid...najis jd cecair cirit saja..

Ada.. Terlebih mkn buah manggis. 3kg sekali mengadap... Mendapat la cirit birit 2 hari

tak.. ni 1st pregnancy.. Alhamdulillah.. dh 5 minggu.. cuma kdg² sembelit je.. 😌

dalam sebulan mesti ada sekali cirit birit .. ada yg sama x mcm saya ? 😅😅

lately ni..tak bole makan pedas langsung..klu mkn..mlm2 pon cirit birit..

24weeks alami dirhea ni dekat seminggu. mujur xde pape doc ckp salah makan sahaja

Pernah tapi tak selalu, klu mkn pedas lgi cirit2. So sya kurang kan mkn pedas..

If ada salah mkn/mnum mmg auto cirit . Perut dia memulas mmg tak bole than 😖