Voice your Opinion
Ya, (komen bacaan berapa dan trimester ke berapa)
Tidak

2080 respon

46 Balas

alhamdulillah tak... tapi rendah ada la..😂😂😂😂✌tu kekdg g memne stnby gula dlm beg tkut hypo..bila rs otw nk hypo cpt2 mkn gula.. #TAPSupermoms

Xingat berapa 7.5 kud masa dah 36w xsilap. Then check kali kedua alhamdulillah okay. Tp kena monitor bp setiap hari takut dah nak bersalin 😅

seronok yang takde gula dalam darah. saya bila pagi je tinggi. lepastu baru je buat 2 kali dah kena insulin. macamna nak buat ya. bantu saya 😭

3y ago

sama situasi kita tinggi waktu pagi.. ubt x jalan jadi doc on insulin malam untuk cover pagi

gdm on insulin mase pregnant anak ke 4.. alhamdulilah fully discas gdm lpas hbis pantang 🤲🥰

8.4 trimester ketiga , sebab makan nasi lemak dan susu fernleaf dipagi hari sebelum checkup 😂

gdm on diet jgak.. bacaan tak menentu lagi.. sbb baru lagi mkn ubat.. hamilmuda

Selepas minum air gula, tapi repeat test after a week ,normal ja till delivery

8.0...masa trimester ke3.kuat sangat makan...berat pun naik mendadak...

bsp pertama kali,belum ada pengetahuan tentang diet control dpt 5.5

gdm on diet control, 5.8 paling tinggi ,bacaan awal pagi